maanantai 18. marraskuuta 2013

Massailua ja jouluilua

Sunnuntaina pääsin taas pitkästä aikaa mukaan Naantalin nukkekotikerhon tapaamiseen, ohjelmassa oli tällä kertaa massailuja. Kerholle oli tuotu iso kasa eri värisiä massoja ja jokunen massaruokaohjekirja. Parin tunnin äherryksen jälkeen syntyivät elämäni ensimmäiset lohifileet, joihin olen ihan älyttömän tyytyväinen. Jatkojalosteista lisää myöhemmin...

Tänään oli vihdoin vuorossa kauan odotettu Puustellin jouluikkunan pystytys. Ikkuna oli hädin tuskin valmistunut, kun jo ikkunan taakse alkoi pysähtyä ihailijoita. Eikä ihme, ikkunasta tuli tosi upea. Kannattaa käydä katsomassa, jos Turussa liikut.


Hiirten joulumaailman pystytyksen jälkeen vietimme Raunistulan kerholla pikkujouluja nyyttikesti-periaatteella. Jouluisia herkkuja oli pöydässä vaikka mitä ja herkuttelun lomassa saimme myös "herkuteltavaksi" pikkujoulupaketit.

 Minä sain Marjan paketista mahtavan kynttelikön Hannan ja Onnin joulupöytään.


Itse olin sujauttanut pakettiin eilen valmistamani lohifileen sitruunalohkoilla ja -viipaileilla sekä decal-tekniikalla kuvittamani joululautaset.4 kommenttia:

 1. Näyttelynne on hieno!
  Kalafile on tosi upea...minäkin haluan okeilla tuota...mitenkä se aloitettiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kalafileeseen on tosi hyvä ohje Angie Scarrin kirjassa Making Miniature food and Market Stalls. Youtubesta löytyy myös Angie Scarrin video lohen tekemisestä.

   Poista
 2. On tuo sinun lohifileesi kyllä niiiiin onnistunut! Kivoilta kuulostavat pikkujoulut, niin herkut kuin paketitikin.

  VastaaPoista

Kiitos kommenteistanne! Thank you for your comments!