Korttiaskartelut

Joulukortti 2014


Joulukortti 2013. Kortit menivät niin sukkelasti kuoriin, ettei tullut otettua kuvaa yksittäisestä kortista. Kirjaimet ovat valkoiseksi maalattuja puukirjaimia, o-kirjain on "havu"kranssi, jossa pieniä kulkusia ja punaisia helmiä. Hyvän joulun toivotukset leimattu kulta-musteella.


Kummipojan 16-vuotiskortti
60-vuotiskortti veneilyä harrastavalle ystävälle.

Hyvän ystävän 40-vuotiskortti.
Siskon jalkapalloa pelaavan pojan 14-vuotiskortti.

Vauva-onnittelukortti työkaverille. Bedtime Stories -kirjarasia ja kehdossa lepäävä nalle ostettu valmiina, muut tehty itse. Tapetti tulostettu netistä tavalliselle kopiopaperille, kehto ja pöytä tehty balsasta ja puurimasta. Lamppu paperista, helmistä ja balsasta. Lisäksi kangasta, pitsiä ja erilaisia nauhoja.
Matkustamista harrastavalle esimiehelleni 50-vuotiskortti. Herra on sotilasarvoltaan majuri. Paidassa ammattiin liittyvällä logolla varustetut kalvosinnapit (paperista), matkalaukussa ensimmäisen ja nykyisen työpaikan, sekä harrastuksiin liittyviä logoja sekä random matkalaukkutarroja. Matkalaukun sisällä taskussa kortteja, joissa kaikilta työkavereilta henk.koht. onnittelut.
Pääsiäiskortti 2013Vauvaonnittelukortti serkulleni poikavauvan johdosta. Kortissa käytetty askartelupahvia, mulperipaperia, balsaa (kehto), scrappipaperia (sininen), kangasta (vauvan peitto), valokuvatulostetta (vauvan varpaat), pitsinauhaa ja askartelumaaleja.
Flag CounterEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteistanne! Thank you for your comments!