maanantai 8. joulukuuta 2014

Joulukalenteri luukut 1-8

Osallistuin taas tänä vuonna Naantalin kerholaisten kanssa yhteiseen joulukalenterivaihtoon, josta minulla on nyt pikkupaketti päivässä avattavaksi jouluaattoon asti.

Koska kaikki eivät avaa samaa pakettia joka päivä, en voi julkaista luukkujen sisältöä joka päivä, vaan aina kahdeksan kerrallaan. Tässä ensimmäiset kahdeksan luukkua:

Ensimmäisestä luukusta paljastui Merjan hurmaava tarjotin. Toisessa luukussa oli Railalta jouluinen peltirasia ja koristeita sekä upea neuletyö. Kolmannesta luukusta löytyi Piialta kätevä lokerikko pikkutavaroiden (ja niitähän riittää) säilytykseen sekä aivan uskomattomat kantarellit.


 Neljäntenä päivänä avasin luukun, jossa oli Leenan tekemä syksyinen kranssi, Hienot sydänkoukut löytyivät Arjan luukusta 5. Kuudennessa luukussa oli hienoa hopeaköynnöstä joulukoristeluihin ja seitsemännessä Pirjo-Riitan tekemä nahkainen salkku. Kahdeksannessa luukussa oli Tuulikilta jouluinen kranssi ja kristallinen kynttilänjalka.
Minulta kaikki saivat kolmannessa luukussa minikulkusia sekä pieniä lasitiiliä.

3 kommenttia:

  1. Kiva ripustussysteemi paketeilla. Monta luukkua vielä saamme avata ennen joulua. Minulla oli tänään se paketti, jota ei saa vielä paljastaa muille.

    VastaaPoista
  2. Voi miten söpöjä juttuja!

    VastaaPoista
  3. Oi että, onpa kiva käydä toisten kalenteriylläreitä kurkkimassa. Ihastuin tuohon enkelipurkkiin - meidän mummolla oli juuri tuollainen. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommenteistanne! Thank you for your comments!