sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Unelmista totta - A dream come true

Jippii - jihuu! - Hihkuu Hanna innoissaan ja heiluttaa käsissään juuri allekirjoitettua vuokrasopimusta. Villa Honeyn katutasossa ollut ravintola lopetti toimintansa muutama kuukausi sitten, ja Onni alkoi varovasti jutella Hannalle, että jos perustettaisiin ravintola, se kun oli aina ollut Onnin unelmana. Onni toimisi ravintoloitsijana ja Hanna saisi tarjoilla ja hoidella juoksevia asioita. Hanna ei tästä liiemmin innostunut ja kieltäytyi kuuntelemasta koko juttua sen enempää ja asia jo melkein unohdettiin. Kunnes - myös ravintolan vieressä ollut liiketila vapautui ja Hanna sai pähkähullun idean: mitä jos Onni perustaisi ravintolansa ja Hanna avaisi viereiseen tilaan pienen sisustus-, antiikki- ja herkkukaupan. Samassa innostuksenpuuskassaan hän keksi jo liikkeelle nimenkin: Hannan Herkku, ravintolan nimi voisi olla Lucky. Hienoa, näin me tehdään! Nyt puolestaan Onnia alkoi hirvittää, että molemmat perustaisivat oman yrityksen - mitenköhän siinä käy. Hannan innostus oli kuitenkin tarttuvaa, ja näin vuokrasopimus allekirjoitettiin - ja remontti lähti käyntiin saman tien.

Hanna ryhtyi heti tuumasta toimeen ja hankki liikkeeseensä nimikyltin oven pieleen ripustettavaksi ja kukkaruukun sisäänkäyntiä somistamaan.
Rakentelen tällähetkellä Naantalin Opiston nukkekotikurssilla lisäkerrosta nukkekotiini ja siihen tulee tosiaan nuo ravintola ja sisustusliike.

Ruukku ja kyltti on askarreltu kerhokaveriltani Riitalta saamistani BigShotilla stanssatuista pahveista.

I am working on an additional floor to my dollhouse and Hanna and Onni have decided to open a restaurant for Onni and an interior-delicacy shop for Hanna. I made the sign for the shop and a flower pot from pieces of cardstock cut with BigShot.

6 kommenttia:

 1. Kuulostaa hauskalta.Odottelen jatkoa. terv Mirja

  VastaaPoista
 2. beau projet et belle enseigne

  VastaaPoista
 3. Un proyecto muy interesante!!! Y los carteles te han quedado geniales!!!!!
  Besos.

  VastaaPoista
 4. This is so cute! I wish my house looked this nice inside.... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you Mrs. M! I wish too, but luckily it is all possible in the dollhouse!

   Poista

Kiitos kommenteistanne! Thank you for your comments!