keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Kevään viimeinen kerhoilta

Tänään vietimme Raunistulan kerhon kevään viimeistä kerhoiltaa iloisessa tunnelmassa Eijan luona. Samalla juhlistimme Eijan tulevaa tasavuosisynttäriä upeiden tarjoilujen kera (Kiitos, Eija!).

Olimme etukäteen sopineet, että kesätauon kunniaksi teemme jokainen yhden swappipaketin, jotka sitten arvotaan sokkona ja arvaillaan, mitä paketti on keneltäkin. Lisäksi sovimme Eijalta salaa, että jokainen tekee myös paketin Eijalle. Nämäkin paketit annoimme nimettömänä ja Eija sai arvailla keneltä lahjat olivat. Lähes kaikki arvailut osuivat nappiin.

Lisäksi tietysti askarreltiin, tällä kertaa kutistemuovista.Tässä kokeilumme menossa uuniin.


Ja tässä valmiit tuotokset.
Eijan lahjaa ja swappipakettia varten olin tehnyt jo hyvän aikaa valmisteluja:

Kaikki pullot tehty Fimosta ja lakattu.
Mansikat Fimosta, kermavaahto pursotettua tasoitelaastia.
 Vuosikertaportviiniä, mansikoita ja kermavaahtoa Eijan pakettiin. Muut viinit Hannan ja Onnin keittiöön odottamaan kesän parempia grilliruokia.


Crocsit Fimosta
 Lisäksi taas parit crocsit, joista yhdet menivät Eijan pakettiin, toiset swappipakettiin ja yhdet taitaa saada Hanna.
Swappipakettiini meni crocsien lisäksi myös paketti makkaraa ja makkaratikku, kesän ihan ehdottomat välineet!


Tässä kaikkien swappipaketit yhteen koottuna.


 Minä sain tämän ihan mahtavan kylmäarkun täynnä jääpaloja ja Pepsitölkkejä ja -pulloja.
Lisäksi paketistani löytyi hieno kesähattu Hannalle.Kuten aina "lukuvuoden" lopussa, myös meillä jaettiin "todistukset ja stipendit". Ninna ja Marja palkittiin; Ninna parhaasta menestyksestä Nukkekotiyhdistyksen pienoishuonekilpailussa ja Marja ahkerimmasta osallistumisesta kerhoiltoihin. Me muut saimme "laiskanläksyjä" eli tällaiset hauskat hatut tuunattavaksi kesän aikana.

2 kommenttia:

  1. Kyllä olikin kiva ilta - ja iso kiitos mahtavalle synttäriyllätykselle. Crocsit vei sydämeni. Ja se viinipullo ja sen pakkaus. Niin. ja maistuu ne mansikatski. Pitsilinnan K-kauppiaan rouva Hoitaja omi crocsit heti ;)

    VastaaPoista
  2. Tosi ihania kaikkia! Wau!

    Onneksi olkoon, voitit arpajaisissani! Pistä yhteystietojasi minulle (facebook tai nukkekotikerho.nukkela(miuku)gmail.com) niin laitan paketin postiin :)

    VastaaPoista

Kiitos kommenteistanne! Thank you for your comments!