tiistai 1. joulukuuta 2015

Markkinaostoja ja lahjoja

Olin lauantaina Raunistulan kerhon pöydässä myymässä myös omia tuotteitani nukkekotijoulumarkkinoilla Turun Aboa Vetus -museossa. Markkinat olivat hyvin pienet, mutta mukana oli tosi mahtavia nukkekotituotteiden myyjiä. Onnistuin tekemään omat kierrokseni suurimmaksi osaksi ilman kukkaroa ja siten pidättäydyin suuremmista ostoksista tällä kertaa.

Vain Happy Little Muffinin pöydästä ostin tällaisen pienen jouluisen ihanuuden, jonka laitoin vaihto-lahjapakettiin kun kokoonnuimme eilen Eijan luokse viettämään kerhon syyskauden päättäjäisiä.


Emännänlahjaksi Eijalle tein tämän retro kylppäripeilin:


ja veitsimagneetin veitsineen ja saksineen;


Minä sain pakettien arvonnassa Pirjo-Riitan askarteleman mahtavan ammeen:


Eija oli järjestänyt meille monenlaista kivaa ohjelmanumeroa, ja välillä tietysti myös askarreltiin. Tällä kertaa leikimme hiukan kutistemuovin kanssa. Aika moni teki jonkinlaisen muistitaulun, niin myös minä ja lisäksi vielä pienen tarjottimen:


Ohjelmanumeroiden lisäksi saimme myös kivoja yllätyksiä, kuten tällaiset hienot joulukalenteriluukut. Jokaisen piti heittää luku yhden ja kahdenkymmenenneljän väliltä, ja sen perusteella määräytyi, minä päivänä kukakin saa luukkunsa avata. Minä saan avata omani kymmenentenä päivänä, jännittää oikein, mitä luukusta mahtaa paljastua!


Kotona odotti vielä yksi yllätys: söpönen suklaalusikka mieheltä pikkujoululahjaksi. Päätin säästää sen tapaninpäivän iltaan, jolloin palaamme joulunvietosta, mutta saa nähdä, onko siitä silloin enää jäljellä muuta kuin muisto.

Kiitos Eija hauskasta illasta ja kaikki kerhokaverit ahkerasta ja mukavasta syksystä, ensi vuonna taas jatketaan!


1 kommentti:

  1. Ihana kerho kerrassaan. Kauniita swappejakin! Ja kutistemuovista kivoja juttuja!

    VastaaPoista

Kiitos kommenteistanne! Thank you for your comments!