lauantai 28. joulukuuta 2013

Lottovoittounelma valmistui

Jouluaattona syntymäpäiväänsä viettävälle siskolleni lahjaksi tekemäni roombox "Lottovoittounelma" valmistui "hyvissä ajoin" jouluaatonaattoiltana. Koko syksyn sitä värkkäilin, mutta siltikin loppukiri oli melkoinen. Lopputulokseen olen oikein tyytyväinen ja niin näytti olevan lahjan saajakin.
Kyseessä on siis pienosmalli siskoni lottovoittounelmasta, eli silloin kaadettaisiin heidän keittiönsä ulkoseinä ja keittiön jatkoksi rakennettaisiin ruokailuerkkeri, josta aukeaa pariovet takapihalle.

Pöydässä jouluherkut ja "Pentikin Viinimarja-astiasto", jonka olen tehnyt valmiista posliiniastioista kuvittamalla decal-tekniikalla. Kinkku Jatalta fb-kirppikseltä, muut ruoat omaa tekoa.

Amppeli Piialta, Vihreät kuulat ja Mariskooli Saara Vallinevalta, ihana hyasintti Mirja Leppäseltä ja kynttelikkö Merjalta. Senkki omaa tekoa - konepahvista.

Lattialaatat muistuttavat siskoni keittiön laattoja, ne tein paperista. Etsin netistä oikean näköisen laatain kuvan, tulostin ja lakkasin. Sitten leikkasin laatat irti ja liimasin pahville ja taas lakkasin. Lopuksi liimasin laatat lattian päälle, taas lakkasin ja saumasin mosaiikkilaastilla. 

Joulutähti Bonnie Lavishin kitistä, viinipullot fimosta.

Lamput tein pääsisäismunan yllätyskotelosta ja sähköistin.


Kirjoista osa omaa tekoa, osa ostettu fb-kirppikseltä.

Siinä se nyt on, siskoni Askon "perintö"-senkin päällä, jonka pienoismalli myös boksista löytyy.

10 kommenttia:

 1. Ihana unelma ja upeasti toteutettu!

  VastaaPoista
 2. Ooh, miten upea pienoismalli!! Niin kaunis ja valoisa ja kaikki nuo yksityiskohdat....

  VastaaPoista
 3. Onpa ihana! Miten tarkasti mietittyjä yksityiskohtia - lahjan saajalla riittää varmaan katselemista ja ihastelemista pitkäksi aikaa!

  VastaaPoista
 4. Upea kertakaikkiaan. Paljon ihania ykstyiskohtia. Pakko kysyä, että onko isossakin senkissä keskimmäisen oven takana sama "sisältö", kun on ovi jätetty raolleen :)

  VastaaPoista
 5. Onpa mahdottoman upea ja rakkaudella tehty.

  VastaaPoista
 6. Mahtava. Kyllä taatusti on saaja onnellinen

  VastaaPoista
 7. On tämä hieno! Tuo senkki on tosi upea.

  VastaaPoista

Kiitos kommenteistanne! Thank you for your comments!