lauantai 23. helmikuuta 2013

Hanna saa hepulin

Hanna ilmoitti heti aamulla Onnille, että tänään kyllä saunotaan. Onni yritti selittää, että sauna on vielä niin keskeneräinen, ettei millään usko että saa sitä tänään valmiiksi. Hanna totesi vain, että: "Hop hop, töihin sitten, minä lähden kauppaan!"


Hannan tullessa kaupasta hän huomasi heti, että Onni ei ole aloittanutkaan remonttia ja meinasi ihan vallan saada hepulin, mutta leppyi heti kun Onni saa kerrottua, että remontin sijasta hän on valmistanut Hannan jo kauan pyytämän kukkapylvään Hannan kirjovehkalle ja tulipa vielä leiponeeksi pellillisen pulliakin. Eikä Hannan hyvää tuulta tänään mikään voi pilatakaan, he saivat nimittäin aamulla tietää, että heille on luvassa kissa!

Pullat ja leivät omatekemät, Oivariini FB-kirppikseltä Saara Vallinevalta. Maidot ja keksit jostain netistä tulostetusta printistä, en muista enää kenen blogista.

Kukkapylvääseen käytetty puurimaa, hammastikkuja, balsaa ja askartelumaalia.

Kastelukannun ohje löytyi täältä.Hanna ryhtyi lauleskellen kastelemaan kukkiaan uudella kastelukannullaan.

4 kommenttia:

 1. Kyllä hepulit häipyy, kun saa tuoretta pullaa ja vielä pylvään kaupan päälle. Mutta saunottiiko sitten ollenkaan ?

  VastaaPoista
 2. On ihan "oikean" näköisiä pullia ja tuo kirjovehka näyttää vallan hyvältä uuden kukkapylvään päällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Omasta mielestänikin pullat (ja leivätkin) onnistuivat tosi hyvin, ainakin siihen nähden, että ne olivat ensimmäiset leipomukset, joita tein massasta.

   Poista

Kiitos kommenteistanne! Thank you for your comments!