sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Kylpyhuoneremonttia

Tänä viikonloppuna Villa Honeyssä on saha soinut ja hiki virrannut. On nimittäin tehty kylpyhuoneremonttia ahkerasti. On maalattu seinää ja laatoitettu lattiaa. Onni laittoi kylpyhuoneesta portaikkoon johtavan aukon umpeen ja rakensi siihen lasitiilistä seinän.


Kävin perjantaina ostamassa Biltemasta lasitiilimosaiikkilaattoja, joita olin nähnyt siellä muutamaa viikkoa aiemmin, mutta sielläpä ei tietysti haluamistani väreistä ollut enää jäljellä kuin näytekappaleet. Nappasin näytekappaleet koriini ja marssin kassalle kyselemään voisinko ostaa ne. Vastaus oli ensin kieltävä, mutta aikani tingattuani (ja taisinpa vähän väpäyttää alahuultanikin) sain myyjän suostumaan myymään ne minulle. Mukaan tuli myös pussillinen kuuluisia sytytyslastuja, joista olin jo kuullut aikas paljon juttua. Olihan niitä sitten ostettava itsellekin.

Verkkoon kiinnitetty mosaiikki"laatta" ei tietystikään sopinut Villa Honeyn kylpyhuoneeseen sellaisenaan, vaan palat oli irroitettava verkosta ja liimattava yksi kerrallaan. Työtä helpottaakseni leikkasin ensin pahvista oikean mallisen palan ja liimasin palat siihen, saumaus tehtiin vasta paikallaan. Saunan rakennuskin pääsi hyvään vauhtiin.Lopuksi Hanna halusi vielä siivota jäljet, vaikka Onni vakuutti ettei kannata, koska remontti jatkuu huomenna!

2 kommenttia:

  1. Kiva juttu että pisteli blogin pystyyn. Vonko liittää sinut sinne raunistulaisten listalle? siis blogiimme tulisi suora linkki tänne sinun blogiin?

    VastaaPoista

Kiitos kommenteistanne! Thank you for your comments!