keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Puuhasteluja

Maanantaina meillä oli taas Raunistulassa kerhoilta. Ohjelmassa oli tällä kertaa "omia juttuja". Minulla ei ollut mitään keskeneräistä työtä mukaan otettavaksi joten muutaman hetken nettiä selailtuani löysin ompelulaatikon ohjeen, jota päätin koittaa tehdä. En ole täysin tyytyväinen lopputulokseen, mutta kyllä se nyt tässä vaiheessa saa kelvata Hannan käsityötarvikkeille.
 

Materiaali on balsaa, maalattu akryylimaalilla. Nupit ovat hieman liian isot, ja kuva vielä valehtelee hiukan ja ne näyttävät vielä suuremmilta kuin oikeasti ovatkaan. Ohje löytyi täältä.

Viikonloppuna jo tein Hannalle muutaman hajuvesi- ja kylpyvaahtopullon erilaisista helmistä.

Leivos on kuvausrekvisiittaa ja on Jatta Toropaisen käsialaa.Näiden lisäksi olen puuhastellut vähän leivoskupuja...
Englanninlakut on tehty Cernit-massasta ja Foam Clay:sta.

... ja englanninlakuja. Idea näihin tuli maanantaina Raunistulan kerhossa, kun esittelin ostamaani Foam Clay:ta - jonka ostin "kun halavalla sain" ja Titta keksi, että siitähän saisi tehtyä englanninlakuihin ne vaaleansiniset ja -punaiset "venyvät" karkit. Titta saa kiitokseksi ideasta pussillisen lakuja.

Nämä menevät ehkä myyntiin Raunistulan kerhon pöytään parin viikon päästä Turun Nukkekotimessuille.

Siinä olivat hyvät uutiset. Huono uutinen on se, että Hanna ei pääse vielä tulevanakaan viikonloppuna saunaan, kun on vaihteeksi viikonloppuna 1:1 ohjelmaa; matkailemme oikein Tukholmaan ja takaisin uudella Viking Gracella.


8 kommenttia:

 1. Tahtoo tollasen leivoskuvun, mistä ne on tehnyt? Mahtavat, tuo maanantaina kerholle näytille, jookos

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koitan muistaa ottaa maanantaina mukaan ja saat sellaisen ilman muuta. Kuvut on tehty tuollaisista pikareista, jossa viimeisessä kuvassa on englanninlakuja. "Ruusun" tein fimosta. Pikarit ovat sellaisenaan aivan liian suuria 1:12 nukkekotiin.

   Poista
 2. Oletpas sinä ahkeroinut! Tuo ompelulaatikko on upea ja leivoskuvut sekä lakut ihania.

  VastaaPoista
 3. kaunis tuo ompelulaatikko! Leivoskupuja mäkin ahkeroin kotona kun löysin noita pikareja, mutta ihana idea on laittaa tuo ruusu koristeeksi!

  VastaaPoista
 4. Kyllä ompelulaatikko näyttää oikein onnistuneelta! Ja lakuista olen tosi iloinen, mutta olinko se mun idea? Taisi olla jonkun muun. Apua, joudunko nyt luopumaan ihanista karkeista... myöhäistä... mä söin ne jo ;-) Tehdään niin, että tuon ensi maanantaina jotain vaihturina, niin ei mene lahjukset hukkaan. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se Titta mun mielestä oli sun ideasi, niin että pidä lakut hyvänäsi vain! ;)

   Poista
 5. Ihania herkkuja täällä! Kiva, kun kommentoit blogissani, niin löysin tänne :)
  Mistä tuollaisia pikareja löytää, joista olet tehnyt kakkukuvut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun löysit :) Pikarit olen ostanut Tigeristä.

   Poista

Kiitos kommenteistanne! Thank you for your comments!